fbpx

Descoperă Noul Ionizator OPYA AL-808D cu 11 Electrozi: Performanță și Fiabilitate la Cel Mai Înalt Nivel!

Cafea proaspat prajita
ionizator apa OPYA

Într-o lume în care calitatea apei pe care o consumăm devine din ce în ce mai importantă, alegerea unui ionizator de apă eficient și de încredere este esențială pentru sănătatea și bunăstarea noastră. Ionizatorul de apă OPYA AL-808D cu 11 electrozi reprezintă soluția ideală pentru cei care doresc să beneficieze de apă de cea mai bună calitate. Acest ionizator premium nu doar că oferă o filtrare superioară, dar asigură și cele mai bune performanțe disponibile pe piață. Să descoperim împreună de ce OPYA AL-808D este alegerea perfectă!

Ionizatorul de apă OPYA AL-808D electrolizează apa de la robinet pentru a-i modifica pH-ul și ORP-ul și pentru a produce apă ionizată. Prin procesul de electroliză se generează oxigen și hidrogen, lucru care nu se poate întâmpla în condiții normale, întrucât, în general, nicio reacție chimică nu poate crește energia liberă.  Timpul de electrolizare continuă este de aprox. 60 minute, iar capacitate filtrului este de aproximativ 6000L (în funcție de calitatea apei).

Funcții: Apă alcalină: nivelul 4, Apă purificată: nivelul 1, Apă acidă: nivelul 2.

Caracteristici generale

 • Echipamentul, cu performanțe foarte bune pentru electroliza apei, este potrivit pentru diferite calități ale apei și modalități de alimentare cu energie din întreaga lume. Este prevăzut cu afișaj LCD dinamic și panou tactil din sticlă.
 • Ionizatorul OPYA AL-808D afișează informații în timp real despre debitul, temperatura, PH-ul și POR (potențialul de reducere a oxidării) apei de ieșire, utilizatorii putând astfel să monitorizeze starea de funcționare și să aleagă corect funcția de care au nevoie.
 • Ionizatorul este prevăzut cu un sistem eficient de alimentare cu energie, ceea ce îl face potrivit pentru diferite tensiuni din întreaga lume. Aparatul intră automat în modul de economisire a energiei atunci când este în așteptare, reducând astfel consumul de energie inutil.
 • Ionizatorul este ușor de operat și este potrivit pentru orice calitate a apei, îi îmbunătățește calitatea și o face mai sigură pentru consum.
 • Funcția de auto – curățare a electrodului previne depunerea de calciu în părțile centrale.
 • Furtunul de evacuare importat din Japonia este garantat că nu va rugini niciodată, fiind suficient de flexibil pentru a fi poziționat oricum.
 • De asemenea, membrana de ionizare importată din Japonia și plăcile cu electrozi de titan garantează o electroliză eficientă și o durată extinsă de funcționare.
 • Echipamentul are încorporat un sistem de protecție, astfel încât să nu permită intrarea apei calde în interior.
 • Echipamentul este prevăzut și cu o supapă care poate controla debitul de apă.

Ionizatorul de apă OPYA AL-808D beneficiază de garanție pe o perioadă de 1 (un) an de la data preluării de la furnizor. Garanția nu acoperă eventuala dezasamblare a echipamentului fără permisiunea producătorului.

Tehnologia de Top a Ionizatorului OPYA AL-808D

Una dintre principalele caracteristici care diferențiază OPYA AL-808D de alte ionizatoare de pe piață este numărul său impresionant de electrozi. Cu 11 electrozi, acest model premium depășește cu mult standardul comun de 7 electrozi, oferind o ionizare mult mai eficientă a apei. Dar ce înseamnă asta, mai exact?

Ionizarea apei presupune crearea unor condiții în care moleculele de apă (H₂O) sunt transformate prin procese electrochimice, rezultând în apă alcalină și apă acidă. Această separare a apei ajută la obținerea unor beneficii considerabile pentru sănătate, precum îmbunătățirea digestiei, creșterea nivelului de energie și detoxifierea organismului. Mai mulți electrozi înseamnă o mai mare suprafață de contact pentru reacțiile electrochimice, conducând la o ionizare mai eficientă și, implicit, la o apă de calitate superioară.

Filtrare la Cel Mai Înalt Nivel

OPYA AL-808D impresionează nu doar prin numărul mare de electrozi, ci și prin sistemul său avansat de filtrare. Acest ionizator este echipat cu un filtru multi-etapă care elimină impuritățile, metalele grele, clorul și alte substanțe nocive din apă. Rezultatul este o apă pură, curată și sigură pentru consumul zilnic.

Filtrul multi-etapă al ionizatorului OPYA AL-808D include tehnologii de ultimă generație care asigură eliminarea eficientă a contaminanților. Astfel, apa ta va fi nu doar ionizată, ci și purificată la cel mai înalt nivel.

Performanțe Remarcabile și Fiabilitate

În ceea ce privește performanțele, OPYA AL-808D se evidențiază printr-o viteză rapidă de procesare și o durabilitate excepțională. Dispozitivul este construit din materiale de înaltă calitate, asigurând o funcționare îndelungată fără probleme. Designul său modern și elegant oferă atât funcționalitate, cât și estetică. OPYA AL-808D este proiectat pentru a oferi performanțe constante pe termen lung, făcând din acesta o investiție excelentă pentru sănătatea consumatorilor.

De Ce Să Alegi OPYA AL-808D?

 1. Ionizare Superioară: Cu 11 electrozi, OPYA AL-808D asigură o ionizare mai eficientă decât modelele standard, oferind apă alcalină de cea mai bună calitate.
 2. Filtrare Avansată: Sistemul de filtrare multi-etapă elimină în mod eficient impuritățile, asigurând apă pură și sănătoasă.
 3. Fiabilitate și Durabilitate: Construit din materiale premium, acest ionizator este extrem de durabil și fiabil, garantând performanțe de top pe termen lung.
 4. Design Modern: Elegant și modern, OPYA AL-808D se potrivește perfect în orice spațiu, adăugând un plus de stil și funcționalitate.

Noul ionizator OPYA AL-808D cu 11 electrozi reprezintă vârful tehnologiei în materie de ionizare și filtrare a apei. Este alegerea ideală pentru cei care își doresc să consume apă de cea mai bună calitate, beneficiind de toate avantajele unei ionizări eficiente și unei filtrări avansate.

Preț informativ: 6900 lei ( TVA inclus ). Se poate achiziționa la cerere, stocul este limitat.

NOU! Ionizator de Apă Inclus la Abonamentele de Cafea OPYA Home & Office de 12/24/36 luni

La Abonamentele de Cafea OPYA Home & Office de 12 luni (minim 18kg/lună), 24 luni (minim 10kg/lună) sau 36 luni (minim 7kg/lună) primești un Ionizator de apă OPYA AL-808D. Noul ionizator OPYA AL-808D cu 11 electrozi îți oferă o filtrare la cel mai înalt nivel, are cele mai bune performanțe și este foarte fiabil. OPYA AL-808D cu 11 electrozi este versiunea Premium a ionizatoarelor comune cu 7 electrozi, asigurând astfel o mai bună ionizare a apei.

Dacă dorești un Abonament OPYA cu ionizator inclus, te rugăm să completezi formularul de aici.

Dacă compania ta are peste 50 de angajati, poți deconta achiziția de Cafea OPYA din taxa pe dizabilitate! Oferim sampling gratuit companiilor cu peste 50 de angajați.

go top