fbpx

OPYA a participat la a 10-a ediție a evenimentului filantropic Balul de la Castel

Cafea proaspat prajita

Bunătatea e puternică. Frumusețea acestui fapt este că vine sub forme diferite, dar mereu cu impact asupra tuturor. Fie că este sub forma unui zâmbet, a unui ton cald sau sub forma lui mulțumesc și îmi pare rău spuse la momentul potrivit, e mereu în relație cu cei din jurul nostru – familie, prieteni, colegi sau oameni complet străini.

Bunătatea e puternică, dar e și simplă, e clădită din generozitate și empatie – calități de bază în fiecare dintre noi. Iar când o comunitate contribuie la multiplicarea binelui, atunci se transformă în sprijin și speranță, iar visurile mărețe capătă contur.

Lucrurile frumoase trebuie întâi trăite și apoi povestite, de aceea dorim să împărtășim și totodată să ne exprimăm bucuria de a fi luat parte la un eveniment special care a adus în prim-plan generozitatea și solidaritatea.

Pentru Wise.travel responsabilitatea socială și implicarea în activități care susțin comunitatea se reflectă în activitatea de zi cu zi. Astfel, am fost onorați să ne alăturăm în calitate de sponsor la unul din cele mai importante evenimente filantropice desfășurate în inima Moldovei – Balul de la Castel.

Susținerea cauzelor sociale a făcut ca să se alăture în calitate de sponsor și UtilDeco Group, întreprindere socială de inserție din grupul Fundației Alături de Voi România, care a pus la dispoziția distinșilor oaspeți savuroasa cafea OPYA.

Aflat la cea de-a 10-a ediție, Balul de la Castel, organizat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany a adus împreună peste 400 de oameni cu viziune comună, care și-au exprimat generozitatea contribuind la strângerea de fonduri care vor susține conturarea visurilor pentru copiii și tinerii beneficiari ai programelor fundației. Desfășurat într-un cadru distins și elegant, cu o atmosferă de poveste, balul a fost completat de o licitația caritabilă care a adunat 15 obiecte inedite, remarcante prin prețiozitate și unicitate.

Lumea este greu de schimbat până ne dăm seama că, noi suntem lumea. Mulțumim Fundația Serviciilor Sociale Bethany pentru posibilitatea de a participa la onorabila misiune și pentru oportunitatea de a da împreună aripi, binelui!

go top