fbpx

E timpul să descoperi
Povestea Noastră

Prăjitoria OPYA®
Drumul cafelei

De la primele boabe culese cu mii de ani în urmă de pe câmpurile Etiopiei, a suportat numeroase provocări și ramificații. Asemenea energiei pe care o oferă, cafeaua a reușit să cucerească teritorii și inimi, ponderând perfect forța cu plăcerea.

Căutând mereu echilibrul fin dintre puterea și voluptatea cafelei perfecte, OPYA® își clădește povestea pe tot ce aduce mai bun cafeaua în viețile noastre: legături, unire, adevăr, curaj, umanitate.

Am ales să vorbim mai curând despre oameni pentru că, pentru noi, cafeaua nu este doar despre arome și energie, ci, mai presus de atât, e despre universul generos a tot ce e ființă, e despre ceea ce ne face unici în lumea asta mare: bucuria de a trăi, pofta de a sta la povești și de a ne împărtăși experiențe și stări de orice chip, firescul de a ajuta și de a face bine.

Din dragoste pentru om, mediu și comunitate

Am ales ca brandul OPYA® să valorifice omul prin toate acțiunile sale.

Astfel, OPYA® este o întreprindere socială în care ne străduim zi de zi să transformăm dizabilitatea în abilitate, creând cafea de specialitate la cele mai înalte standarde, proaspăt prăjită și ambalată în România de către persoane provenind din medii defavorizate sau cu anumite dizabilități.

Profitul rezultat va fi reinvestit integral în programe sociale capabile să construiască un viitor mai sigur și onest comunității. În noi e mereu loc de mai bine, iar acest gol îl putem umple prin achiziții responsabile de la întreprinderi sociale, adăugând plus valoare comunității din care facem parte.

Credem cu tărie că OPYA® are forța de a își alege oamenii potriviți și de a îi aduna în jurul ei, oferindu-le prilej de socializare dar și de împlinire.

Prin istoria pe care o are în spate și prin drumul fără cusur pe care îl parcurge ”from the bean to the cup”, cafeaua proaspăt prăjită OPYA® este în sine o poveste ce capătă sens pe buzele cunoscătorilor. Astfel, OPYA® propune povești cu sens despre curaj, determinare, forță, altruism și bucurie. Povestea boabelor de cafea care au învins distanțe și vremuri se împletește și completează cu cea a mâinilor care prăjesc boabele verzi și proaspete, le macină și le ambalează, dând viață unei cafele excepționale, pentru ca mai apoi să lase loc poveștilor ce urmează a prinde viață în ceștile care vor purta ceva mai mult decât cafea – fărâme de umanitate. Căci OPYA® e creată de mâinile mai puțin norocoase ale unor oameni pentru care traiul zilnic este o luptă care trebuie câștigată.

Suntem dependenți de aceste lecții de viață și de curaj pe care oamenii care fac parte din povestea OPYA® ni le oferă. Inspirați de cele mai curate dependențe, numele brandului nu putea fi altul decât un ”sentiment ambiguu care apare atunci când se intersectează două priviri pline de însemnătate, priviri care comunică între ele atunci când cuvintele sunt de prisos”. Numele face referire și la puterea cafelei de a domina pasiuni, de a subjuga oameni și de a provoca dependențe, precum opiul a cărui origine a fost supranumită de sumerieni ca „planta fericirii”.

Cumpărând Cafeaua Proaspăt Prăjită OPYA®

Susții economia socială și ajuți oameni cu dizabilități

  • Cafea de origine
  • Calitate premium
  • Arome unice
.
.
.
.
.
go top