fbpx

Termeni si conditii

Cafea proaspat prajita
OPYA® - Cafea Premium Proaspăt Prăjită

Termeni și condiții

Site-ul de față este proprietatea UTILDECO GROUP SRL, cu sediul în str Bazinelor nr.5, sat Uricani, com Miroslava, Uricani 707316,  înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J22/3068/2007, CUI 22664824, denumit în cele ce urmează OPYA®.

Utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru activitațile ce decurg din folosirea site-ului și conținutului acestuia. Răspunderea pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice altă natură produse site-ului și conținutului său, OPYA® și terților cu care OPYA® are încheiate contracte revine în totalitate utilizatorului.

Tot conținutul (incluzând text, imagini, conținut multimedia, dar nelimitându-se la acestea) prezente pe acest site sunt proprietatea intelectuală a OPYA® și a altor terți cu care compania are sau nu încheiate contracte, caz în care este specificat proprietarul de drept al respectivului conținut.

Utilizatorul sau clientul poate copia, transfera sau utiliza conținutul aflat pe acest site doar în scopuri personale, non-comerciale.

OPYA® publică pe site datele complete și corecte de identificare și contact. Prin utilizarea formularului de contact sau utilizarea oricăror alte modalități de contact, utilizatorul sau clientul permite OPYA® contactarea sa prin orice mijloc disponibil.

Accesarea site-ului si a informațiilor prezentate în cadrul său se face în mod electronic. OPYA® își rezervă dreptul de a nu răspunde tuturor solicitărilor, oricare ar fi natura acestora, exprimate prin mijloacele de comunicare și contact prezentate pe site.

Prin completarea formularului de înscriere la Newsletter utilizatorul sau clientul își exprimă acordul de a primi informări de natură comercială din partea OPYA®. Datele colectate de la utilizator sau client se vor folosi în limitele Politicii de confidențialitate.

Utilizatorul sau clientul poate renunța în orice moment la a primi newsletterul folosind linkul de dezabonare situat în footer-ul fiecărui email trimis. OPYA® își rezervă dreptul de a selecționa utilizatorii și clienții cărora le trimite newsletter cât și de a elimina din baza de date orice utilizator, chiar dacă acesta și-a exprimat acordul în a primi buletinele informative cu caracter comercial.

Accesul la serviciul de vânzare online le este permis tuturor utilizatorilor. OPYA® își rezervă dreptul de a limita accesul utilizatorului la acest serviciu, în baza comportamentului său anterior. Contul creat pe site-ul OPYA® este personal și nu poate fi transmis terților.

OPYA® publică pe site-ul său informații despre produsele, serviciile, promoțiile și reducerile practicate într-o anumită perioadă și în limita stocului disponibil.

Toate informațiile folosite în descrierea produselor disponibile pe site nu reprezintă o obligație contractuală, acestea fiind cu titlu de prezentare.

OPYA® își rezervă dreptul de a modifica prețurile pentru produsele disponibile pe site fără notificarea prealabilă a utilizatorului sau clientului.

Prețurile afișate pe site au TVA-ul inclus.

Livrare

Prețul transportului este de 30ron pentru comenzi mai mici de 300ron. Pentru comenzi mai mari de 300ron transportul este gratuit.

Termenul de livrare este de 2-3 zile din momentul confirmarii comenzii.

Livrarea produselor se efectueaza prin CURIER.

Retur

Avand in vedere faptul ca prajirea si dupa caz, macinarea cafelei OPYA va fi speciala conform indicatiilor consumatorului, se accepta orice retur doar in  cazul in care produsele sunt neconforme, conform Art 2 din pagina 7 din Drepturile Consumatorului: https://anpc.ro/anpcftp/infocons/campanie_informare_2009/pdf/drept_consumator.pdf. In caz de retur, costul de transport revine consumatorului.

Pentru retur trebuie să trimiteți un email la adresa comenzi@utildeco.ro în care să ne comunicați motivul returului.

Ulterior trebuie să ambalați produsul și să îl trimiteți cu o firmă de curierat la sediul nostru: Str. Bazinelor nr. 5, Uricani, comuna Miroslava, Iaşi, cod poştal 707316

Produsul poate fi returnat în maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

POLITICA DE PROMOȚII OPYA

Această politică reglementează în mod special partea de promoții și reduceri de preț care se regăsesc în mod constant la noi pe site. Aceste dispoziții vor fi completate cu alte descrieri și specificații existente la momentul promoțiilor respective, dacă va fi cazul, precum și cu alte informații și modificări legislative.

Această politică nu exclude termenii & condițiile, ci vine în completarea lor.

Reguli generale

1. Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica termenii promoției și conținutul acestor regulamente în timpul promoției, care, totuși, nu vor afecta comenzile plasate și plătite de clienți.

2. Clientul, pentru a beneficia de regulile promoției, declară că a citit, a înțeles și este de acord cu regulile menționate aici.

3. Promoțiile nu se aplică produselor deja reduse, cărora li se aplică alte coduri de reducere, fac parte în cadrul altor promoții, cu excepția cazurilor în care se prevede în mod expres acest lucru.

4. Reducerile sunt valabile doar pentru produsele / categoriile menționate și nu se cumulează cu alte promoții sau reduceri.

go top